Новини и събития

Новини и събития

Новини

Политическите рискове в Нидерландия и Германия

28/01/2021

Мерките срещу COVID-19 доведоха до социални вълнения в много държави, особено в Нидерландия и в Германия. Гледайте нашето видео по темата, за да научите повече.

Прочетете още

COVID-19 - катализатор за политически рискове

07/10/2020

В допълнение към актуализираните анализи на страновия и секторния риск за Q3, преразгледаният индекс на политическия риск показва две тенденции: намаляване на риска от конфликти на глобално ниво, но и увеличаване на риска от политическа и социална нестабилност.

Прочетете още

Компаниите в Германия са в кризисен режим

17/09/2020

Немските компании искат да получат парите си възможно най-скоро, според четвъртото издание на проучването на Кофас за корпоративните практики на плащане в Германия, проведено в периода юли-август 2020 г., с участието на 753 компании.

Прочетете още

САЩ: Очаква се вълна на фалити заради COVID-19

17/08/2020

Епидемията от COVID-19 засегна САЩ осезаемо. Според предвижданията на Кофас, БВП на страната ще се свие с 5,6% през 2020 г., а през 2021 г. ще се възстанови едва с 3,3%, като тази прогноза ще се промени, ако има нова пандемична вълна.

Прочетете още

Преместването на производството след пандемията: възможност за ЦИЕ?

23/07/2020

Отчита се ръст на външната търговия и включването във веригите за доставка на страните от региона през последните години, който е подкрепен от членството в ЕС на повечето страни от Централна и Източна Европа (ЦИЕ).

Прочетете още
Всички новини

Журналисти

Ако сте журналист и искате да интервюирате представител на Кофас или да получите информация за нашите прес съобщения, доклади, събития и др.
 
Можете да се свържете с:
 
Управител за България
plamen.dimitrov@coface.com
 
Маркетинг мениджър
kalina.leontieva@coface.com
 
   
Journalists
Този сайт съдържа следните източници, които биха били интересни за Вас:
 
- Мисия на Кофас Груп
- Доклад за дейността на Кофас
- Новини и прес съобщения
- Икономически публикации
   
  • Bulgarian
  • English