Нашето предложение

Кофас Риск Мониторинг

Получете известие, преди да е станало твърде късно

четири причини да изберете кофас риск мониторинг

  • Индивидуален избор на до 28 критерия за мониторинг
  • Незабавна информация за всички промени
  • Повишена сигурност чрез пълен кредитен доклад от Кофас и незабавен старт на нашата мониторингова услуга
  • Price advantage compared to individual purchase of full report and monitoring for 12 months
Проблемите свързани с кредитни загуби и доставки могат да причинят сериозни щети на вашия бизнес. 

Но когато получите подходящата информация за клиентите и бизнес партньорите си в точното време, можете да избегнете подобни проблеми и да предприемете действия преди събитията.

Мониторингът на вашите партньори може да бъде труден, особено когато се намират в друга страна. Но с Кофас Мониторинг, това е наистина лесно - имаме местните експерти, които вършат работата за вас.

 

Актуализациите на първите признаци на финансови проблеми и други важни промени ви помагат да вземете правилните решения в аванс.

Имате специфична нужда, ние имаме решението

Ако имате нужда от подробен преглед на финансовото състояние на бъдещи или съществуващи бизнес партньори, Кофас Риск Мониторинг е правилният продукт за Вас. Той идва с Пълен кредитен доклад от Кофас, така че можете да изберете партньорите си въз основа на финансовата ни информация и оценки.

 

Паралелно с тази първоначална проверка започваме процеса на мониторинг и информираме за промени свързани с до 18 критерия. Уверяваме ви, че не пропускате влошаване или каквато и да било друга важна промяна, която ви позволява да взимате своевременно информирани решения.

Център за изтегляне

Нагоре
  • Bulgarian
  • English