За COFACE

Изграждаме бъдещето заедно

Всеки ден предизвикваме нашите постижения и успехи и се стремим да преоткрием себе си.

Ние ценим инициативите и иновативните идеи!

Със 75-годишната си история, Coface се възползва от експертен опит и репутация, изградени във времето. Въпреки това, всеки ден ние предизвикваме постиженията си и се стремим да преоткрием себе си.

 

Ние интегрираме нови технологии, особено около науката за данни, и разработваме автоматизация, за да опростим нашите операции и да отговорим на постоянно променящите се нужди на нашите клиенти.

 

Ние насърчаваме нови, по-гъвкави, иновативни и съвместни начини на работа.

 

Тъй като светът непрекъснато се развива, ние приветстваме инициативи и иновативни идеи, каквито и да са те, в една по-хоризонтална организация.

 

Ние ценим любопитните умове, които мислят извън рамката и се стремят да разрушат бариерите!

Иновациите оживяват на различни нива: в начина, по който работим, в офиса и разбира се в услугата, която предоставяме на нашите клиенти.
 
В това видео нашите The Happeners обясняват как иновациите в Coface са от полза за нашите клиенти и как Coface разчита на сътрудничество и гъвкавост, за да прави иновации по време на пандемията от COVID-19.

Какво споделят нашите колеги

Yacine works at Coface

 

Имах възможността да стартирам нова платформа за бизнес анализи като част от автоматизацията на анализа на данни, която улеснява и ускорява процеса на вземане на решения. Това беше от решаващо значение в бързо променящата се среда.

 

Ясин Д., Оперативен мениджър продажби – Coface France

Melissa works at Coface

Проучването сред служителите "My Voice", ни даде възможност гласовете ни да бъдат чути. Допринесохме с предложения, идеи и решения на проблеми и обменихме идеи за нови начини за изживяване на работата. Ние не само се опитваме да решаваме текущи проблеми, но и да правим иновации, за да предвидим бъдещите нужди и винаги да сме в крак с времето.

Създадоха се нови идеи и решения и много от тях бяха успешно реализирани. Усетихме, че подобряваме нашата среда и градим бъдещето си.

 

 

Мелиса П., Global Solutions Senior Risk Underwriter, базирана в Италия

Нагоре
  • Bulgarian
  • English