За COFACE

Нашата цел: Какво ни води

ЗАЩО НОВА ЦЕЛ?

Ксавие ДЮРАН, Изпълнителен директор на Кофас, обяснява как нашия лозунг, ЗА ТЪРГОВИЯ, разкрива културата и целта на Кофас, както и дълбокия ни анагжимент към търговия.
 
 
нашата вяра:
Вярваме в бизнеса като сила за добро в света.
 
 

кои сме ние

4,100

експерти, обслужващи около 50 000 компании

Модерна и гъвкава компания с най-финaта международна мрежа, Кофас е референция в кредитното застраховане и управлението на риска.

С над 70-годишен опит като лидер в индустрията и екип от 4100 експерти в 100 държави, обслужващи около 50 000 компании, експертите на Кофас работят в ритъма на световната икономика.

 

Нашата амбиция е да станем най-гъвкавият, световен партньор за застраховане на търговски вземания в бранша.

 

зад какво стоиm

Подкрепяме клиентите си навсякъде, като ги защитаваме и им помагаме да вземат необходимите кредитни решения, за да укрепят способността си да продават на вътрешен и външен пазар.
 
Споделяйки страст към търговията, искаме да си сътрудничим с нашите клиенти, за да изградим успешен, растящ и динамичен бизнес. А като помагаме за изграждането на по-силен бизнес, ние допринасяме за гладкото протичане на икономиката.
 
Това е нашата цел.

Нашите ценности

Клиентски фокус

Ние сме посветени на нашите клиенти. Клиентският фокус е ценност, споделена от всеки, който работи в нашата организация, независимо от неговата роля.

 

Ние следим икономическия риск, за да помогнем на нашите клиенти да разберат потенциалния риск и обещаващите възможности за бизнеса им.

 

Ние мислим за нашите клиенти като партньори. Тези от нас, чиито функции са поддържащи, имат вътрешни клиенти и споделят същата насоченост към клиента.

Експертиза

Нашият опит ни определя и позиционира като играч от световна класа.

 

Над 70 години опит в застраховането на търговски кредити и управлението на риска са в основата на експертизата на Кофас.

 

Експертиза, предоставена от активна общност, споделяща страст към търговията: 4 100 експерти, обслужващи 50 000 фирми.

Сътрудничество

Сътрудничеството е в основата на нашата организация. Тясното коопериране - сътрудничеството - е състояние на ума и предпоставка за успеха на нашия бизнес.

 

В Кофас относителната интелигентност върви ръка за ръка с икономическото разузнаване, което е начина, по който предвиждаме връзката, която имаме с нашите клиенти, вътрешна или външна.

 

Взаимоотношенията, които се основават на слушане, споделяне и изграждане на доверени партньорства, са най-важните ни ценности.

Смелост и отчетност

Нашата е професия е професия на съзнание, призоваваща смелостта и отчетността.

 

Всяка ситуация, пред която клиентите се изправят е различна и бъдещето остава изключително несигурно.

 

В един икономически свят, който постоянно се променя, нашите експерти помагат в насочването на нашите клиенти навсякъде по света.

Нагоре
  • Bulgarian
  • English