За COFACE

Свързани със света

Нашата култура като компания е свързана с дълбока отвореност към света и неговата еволюция.

С Coface вие се развивате в мултикултурна среда, като работите в ритъма на глобалната икономика.
 
 
Нашите екипи се събират от цял свят, за да комбинират своите знания, което ни позволява да разберем даден пазар и да решим проблемите на нашите клиенти.

Международният обхват е ежедневна реалност

  • За да обслужвате по-добре нашите клиенти по целия свят, ще работите в тясно сътрудничество с колегите си в чужбина.

  • Ще бъдете част от проектни екипи, обхващащи няколко държави.

  • Винаги ще работите с колеги от различни националности и ще можете да кандидатствате за възможности за мобилност в чужбина - дори в началото на кариерата си в Coface!

БАНЕР

Международна мобилност – ключови фигури

КАКВО СПОДЕЛЯТ НАШИТЕ КОЛЕГИ

Yasuyo works at coface

Coface Japanese Solutions е звено, специализирано в подкрепа на растежа на японските мултинационални компании, както на вътрешния, така и на външния им пазар, като им предлага кредитна застраховка, съобразена с техните нужди.

Имаме двуезични екипи в Токио, Осака, Париж, Хонг Конг, Шанхай и Ню Йорк, което ни позволява да обслужваме нашите клиенти на техния местен език. Като екип, въпреки географското разстояние, ние работим в тясно сътрудничество, като гарантираме, че всички споделяме актуална информация за най-новите нужди на нашите клиенти.

 

Наистина е вълнуващо да работиш в този екип и да видиш как бизнесът с японски мултинационални компании се развива и разширява от един регион в друг.

 

 

  Yasuyo A. H., Мениджър ключови клиенти – Coface Japan и Coface Japanese Solutions

Danny V.

Дойдох в Coface заради международното му присъствие: откакто учех, винаги съм искал да имам опит в чужбина - Китай, Хонконг, Япония, Англия...

Миналата година кандидатствах за вътрешна програма за таланти и бях избран за едногодишна работа в централата на компанията в Париж, работейки по различни проекти в сътрудничество с други отдели и много страни.

Най-много ми хареса предизвикателството да се впусна в ново приключение: мултикултурна среда, преминаването от местен към глобален начин на мислене и възможността да изградя увереността си и да развивам уменията си с подкрепата на моя ментор.

И вълнуващо беше, че ми беше предложена възможността да се присъединя към екипа на Senior Risk Underwriting в Париж на постоянна основа в края на моята задача!

 

 

Дани В., поемател на риска, обикновено базиран в Холандия, в момента на работа във Франция

Yuliia

В Coface работя всеки ден с приятели и колеги от много различни среди. Наслаждавам се на възможността да науча за различни култури и гледни точки, без дори да напускам бюрото си.

В такава среда мога постоянно да се развивам, като откривам и оспорвам предразсъдъците си и подобрявам способността си да слушам и комуникирам ефективно.

Нашето разнообразие насърчава креативността и подобрява резултатите на компанията. Това прави Coface страхотно място за работа и екип, от който се гордея, че съм част.

 

 

 

Юлия Н., Мениджър ключови клиенти – Coface Global Solutions, Дубай

Нагоре
  • Bulgarian
  • English