Нашето предложение

Нашето предложение

Ние работим успоредно с бизнеса, за да го предпазим от нeплатени фактури

Ние в Кофас имаме една основна мисия и тя е да защитим компаниите - от малки и средни предприятия до международни корпорации - от неплащане на фактури, което може да влоши дейността им. С тази цел сме проектирали редица решения в областта на кредитното застраховане, които покриват 4 основни нужди на фирмите: да застраховат вземанията си, да поемат приемливи рискове, да минимизират загубите и да оценят разарните си възможности. 
 
Тази "създадена от Кофас" защита се базира на изключителна система за превенция: нашите експерти по целия свят анализират финансовата стабилност на компаниите и успешно прогнозират къде биха възникнали просрочени плащания. Благодарение на този непрекъснат мониторинг ние предоставяме обратна връзка на нашите клиенти, като си партнираме и допълваме информацията си от частния бизнес.  
 
Нашите задълбочени познания за купувачите и пазарите ни позволява да предлагаме персонализирани консултации и услуги, в допълнение към предприемането на бързи действия, когато рисковете от неплатени фактури се реализират. Тази реакция е възможна благодарение на тесните връзки, установени с нашите клиенти, подкрепени от нашето присъствие в 99 страни по света. Всяко тримесечие Кофас публикува анализ на риска за 160 страни по света на база на уникалните си познания за платежоспособността на компаниите и на опита на 350 експерти в областта на кредитния риск.

Нуждите на Вашия бизнес

Нашите решения

Новини

Рецесия, за да се избегне стагфлация? Световната икономика на кръстопът
23/06/2022

Четири месеца, след началото на военните действия в Украйна, могат да бъдат извлечени първите уроци.
Кои държави и сектори се справят най-добре? Кои от тях ще се сблъскат с големи трудности?
Прочетете прогнозите от нашия Барометър за второто тримесечие на 2022 сега.

Прочетете още
COFACE и AL RAJHI TAKAFUL подписаха стратегическо партньорство в сферата на застрахованет
01/06/2022

Coface, световен лидер в застраховането на търговски звемания и допълнителни специализирани услуги, и Al Rajhi Takaful, една от най-големите финансови институции и застрахователна компания в Кралство Саудитска Арабия, влязоха в стратегическо партньорство за разпространение на решения за кредитно застраховане и подпомагане на саудитските компании стимулират растежа си на вътрешния и експортния пазар.

Прочетете още
Всички новини

Карта на риска по страни

View the Country Risk Map

Consult the country list

Икономически анализи
  • Bulgarian
  • English