Новини и събития
13/06/2019
Корпоративни новини

Милена Виденова бе отличена за една от най-успешните дами в България

Кофас България спечели наградата “Съвършенство в управлението на кредитния риск”

Благодарение на постиженията си Милена Виденова, управител на Кофас България, беше отличена на специална церемония за една от най-успешните дами в България.

 

За осма поредна година бяха връчени годишните награди на списание и клуб Business Lady. Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Събитието се състоя на 12 юни, в столицата и посрещна личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 15 изключителни бизнес дами в 13 категории от обществения живот, бизнеса и медиите.

 

В категория ФИНАНСОВ СЕКТОР награда получи Милена Виденова, Управител на Кофас за България, която бе отличена за Съвършенство в управлението на кредитния риск.

Наградите целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание BusinessLady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.

В своята реч, Милена Виденова – управителят на Кофас за България, заяви: “Съвършенството не е самоцел, то е пътуване – стъпка по стъпка. Тази сутрин говорих на тема “Жените побеждават” - това е една глобална инициатива на компанията, която ръководя – Кофас, и считам и вярвам, че наистина бъдещето е пред нас и жените имат много победи, но победата днес е на екипа, който ръководя, състоящ се не само от жени, но и от мъже – хора, които могат да показват резултати, за което им благодаря!” . Тя изказа своята признателност и към клиентите и партньорите на Кофас, като отбеляза: “Ние сме толкова добри, благодарение на тях!”.  Милена Виденова благодари и на своето семейство за безрезервната подкрепа. Тя посочи, че “зад всеки един успешен мъж стои една изключително силна жена, а зад всяка една успяла жена - нейното семейство и най-вече нейната майка.”

 

В рамките на инициативата на списание “Business Lady” се проведе и конференцията “Business Lady Excellence”, в която лектори бяха доказали се жени – успешни мениджъри и лидери, които споделиха своя дългосрочен опит, високи професионални постижения и успешни бизнес практики. Милена Виденова взе участие в панел “Бизнес”, като говори на тема “Жените побеждават” (препратка към глобалната инициативата на Кофас – “Woman to Win”). Тя сподели своята вдъхновяваща история, както и интересни данни и факти, показателни, за това че жените не само заемат важно място в бизнеса, а и тяхното участие на водещи управленски позиции е тясно свързано с постигането на високи резултати.

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English