Новини и събития
04/03/2014
Корпоративни новини, Новини за продукти

Кофас с бизнес доклади вече за 54 страни

Кофас, глобален кредитен застраховател и водещ доставчик на информация, разширява предлагането на актуални данни за купувачите и икономическата и политическа среда. Бизнес докладите вече обхващат 54 страни – от САЩ и Германия до Туркменистан и Катар.

 

Бизнес кредитните доклади на Кофас са удобен и гъвкав инструмент за управление на кредитния риск. Те помагат при оценяването на потенциални бизнес партньори и при категоризацията на клиенти, базирана на кредитната и разплащателната им история. Базата данни Coface-ICON осигурява директен онлайн достъп до международните доклади за 54 страни от целия свят по всяко време.

 

Оформлението е персонализирано, а доставката се извършва в реално време. Предоставена е също и информация относно наличността на финансови данни и данни от изследванията за онлайн докладите. Освен това е възможно да се комуникира директно с изследователите.

 

„Вече предлагаме онлайн доклади за 54 страни. Обхватът покрива почти всички европейски страни, както и такива от Азия, Близкия изток и САЩ. Благодарение на докладите компаниите ще могат се възползват от изключително актуална информация за своите бизнес партньори", подчертава предимствата им Катаржина Комповска, изпълнителен директор на Кофас за Централна Европа.

Контакт


Plamen Dimitrov

Country Manager
42 Petar Parchevich str.
1000, Sofia
BULGARIA
Tel.: 359 2 821 37 71
mail: plamen.dimitrov@coface.com 

Нагоре
  • Bulgarian
  • English