Новини и събития
17/09/2014
Корпоративни новини, Държавен риск и икономика - изследвания

Кофас и БТПП стартират проект за устойчивост и растеж за фирмите

Кофас и БТПП стартират проект за устойчивост и растеж за фирмите
Кофас България, водеща компания за кредитно застраховане, бизнес информация и събиране на вземания, съвместно с Българската търговско-промишлена палата (БТПП), започват поредица от кръгли маси за бизнеса в редица градове от страната.

Инициативата на двете организации е на тема „Проект бизнес устойчивост и растеж” и цели да даде полезно ноу-хау за осигуряване на стабилност, защита от рискове и финансиране на дейността на компаниите. За всеки град е избрана различна тема на кръглата маса, в съответствие с нуждите на съответния регион. За всяка от тях е предвидена и дискусия, в която участниците ще могат да разискват и по-широк кръг от въпроси за устойчивост и растеж на фирмите.

 

По време на кръглите маси експерти от Кофас България и БТПП ще дадат конкретни практически решения за управление на паричните потоци и за по-висока конкурентоспособност на българския и на международните пазари. Специално внимание ще се обърне на защитата от рисковете от неплащане – нещо, което придобива все по-голяма значимост в страната ни и което заплашва да наруши оперативната работа на компаниите. Ще бъдат дадени и някои идеи за осигуряване на финансиране, от което фирмите могат да се възползват. Участието в кръглите маси е безплатно.

 

Първата среща с бизнеса ще се проведе в Пловдив в рамките на Пловдивския панаир. Тя ще е на тема „Финансиране на износа и защита от рискове от неплащане” и ще започне на 29.09 от 13:30 часа в конферентна зала 2 на Панаирна палата 6. По-нататък се предвижда провеждането на кръгли маси в Бургас на 16 октомври, в Ямбол на 29 октомври, в Стара Загора на 30 октомври, в Плевен на 6 ноември, в Русе на 7 ноември и във Варна на 13 ноември. При интерес проектът ще продължи и в други градове от страната.

 

Можете да се регистрирате за участие на телефон 02 821 37 35 или на maria.nikolova@coface.com

Изтегляне на това прес-съобщение : Кофас и БТПП стартират проект за устой... (938,24 kB)

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English