Новини и събития
17/01/2019
Корпоративни новини

Кофас България отбеляза началото на една по-успешна 2019 с празничен коктейл

Milena Videnova, Country Manager of Coface Bulgaria

Кофас България покани клиенти и партньори на традиционния новогодишен коктейл под наслов „Магията на търговията“. На събитието, с което Кофас отбелязва 25 години българския пазар,присъстваха представители на дипломатическия корпус, журналисти, представители на водещи международни компании, партньори и приятели на Кофас.

 

Управителят на Кофас България Милена Виденова поздрави присъстващите, като отбеляза, че предстоят интересни времена, които ще донесат както нови възможности, така и редица предизвикателства. Тя допълни, че ключов фактор за успех в световната динамика е правилната оценка на търговските партньори и изграждането на дългосрочно сътрудничество с тях. Именно тук идва и ролята на Кофас – надежден партньор, който постоянно усъвършенства методите за оценка на чуждестранните и българските компании, съдейства на клиентите си да оптимизират своя бизнес и да направят финансовите си потоци по-управляеми, а рисковете – по-предвидими.

 

Милена Виденова завърши, като благодари за ангажираността на екипа на Кофас България, за подкрепата от Кофас в световен мащаб, за професионализма на партньорите и за доверието на клиентите, благодарение на които към момента Кофас е компанията с най-голям пазарен дял в услугите за експортно застраховане, както и лидер в областта не само сред международните компании, но и на целия пазар.

 

 

Присъстващите поздрави и Стефан Делайе – председател на Френско-българската търговска камара, който пожела на Кофас България да затвърди лидерската позиция на българския пазар и през идните години.

 

 

Coface Bulgaria Team

 

 

Mr. Stephane Delahaye

 

 

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English