Новини и събития
19/11/2019
Новини за продукти

Брокерския портал: новият дигитален интерфейс на Кофас

Кофас представя Брокерския портал - дигитален инструмент за нашите партньори

Наличен в 42 от страните, в които Кофас Груп осъществява дейност, Брокерският портал е дигитална платформа за брокерите на Кофас. Модерен и иновативен, порталът позволява на брокерите да оптимизират управлението на дейността си. Този инструмент е разработен от Кофас, чиято амбиция е да предостави на брокерите високо ниво на обслужване и оптимално удовлетворение.

По-добро управление на портфолиото от клиенти

Брокерският портал е единна, централизирана точка за достъп до информацията, с която Кофас разполага, като нашите партньори могат да се свържат с него от повечето устройства (компютър, телефон и пр.). Благодарение на портала брокерите имат по-добър поглед върху и информация за техните клиенти. Това улеснява управлението на техния бизнес и ежедневното управление на портфолиото от клиенти, като същевременно им осигурява подкрепа от екипа на Кофас.

Качествени данни за клиентите

С Брокерския портал, брокерите днес имат достъп до добавяща стойност информация, благодарение на фокуса на Кофас върху постоянно подобряване на качеството на данните. Разработването на новия портал значително допринесе за подобряването на данните, с които Кофас разполага за над 50 000 клиенти по целия свят, като същевременно ги прави много по-надеждни. Това означава, че брокер, който работи по глобална програма ще може да получи цялата информация за своето портфолио в близо 100 държави по целия свят. Това е нещо ново в целия сектор кредитно застраховане!  "Този инструмент ще има положително въздействие върху задържането на клиенти; ние ще обслужваме нашите клиенти по-бързо и проактивно," заявява Толга Актолга, ръководител на "TCI Sigorta Brokerligi", партньор на "AU Group" в Турция.

 

Разработен с брокерите за брокерите

Разработен съвместно с и за партньорите на Кофас Груп по света, брокерският портал перфектно илюстрира важността на взаимоотношенията с брокерите за Кофас. Група от бета тестери изпробва инструмента, за да идентифицира потенциалните подобрения, които ще отговорят на техните нужди.  "Това, че порталът е лесен и удобен за използване ни помогна бързо да го почувстваме като наш," споделя Луис Баларт, ръководител на отдел Търговски кредит, политически риск и сигурност в "Aon" Франция.

Символ на трансформацията на Кофас

"Внедряването на Брокерския портал е доказателство за нашата ангажираност към предоставянето на висококачествено обслужване на брокерите, нашите ключови партньори и ключови посланици на Кофас," коментира Ксавие Дюран, Изпълнителен директор на Кофас. "Това начинание, разработено съвместно с нашите международни партньори и служители е показателно за продължаващата трансформация на Кофас.”

 

Изтегляне на това прес-съобщение : Брокерския портал: новият дигитален и... (157,95 kB)

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English