Новини и събития
24/04/2014
Корпоративни новини, Държавен риск и икономика - изследвания

Традиционната среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати

Клуба на смесените и чуждестранни палати

БТПП бе домакин на традиционната среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати. При официално откриване на събитието председателят на БТПП Цветан Симеонов акцентира върху необходимостта от иновативност в дейностите на палатите и създаването на улеснения за бизнеса. В тази връзка той представи новите услуги, които БТПП предлага като издаването, съвместно с КОФАС, на Сертификати за отличие на малки и средни предприятия, мобилното приложение на БТПП (BCCI Mobile Android App), както и новото мобилно приложение за проверка на баркодове „БГ БАРКОД“. 

 

Милена Виденова, управител на КОФАС България, представи подробно Сертификатът за отличие на МСП и информира за други предлагани от компанията продукти на българския пазар. За повече информация: ТУК. 

 

Експертите на БТПП Димитър Русев и Любомир Гайдаров представиха и демонстрираха мобилните приложения. Огромен интерес предизвика демонстрацията на мобилното приложение „БГ БАРКОД” за проверка на баркодове и подаване на сигнали за нередности към GS1 България. В рамките на срещата вицепрезидентът на ВСУ „ Черноризец Храбър” Яни Янев представи възможностите за обединение и взаимодействие между висшето образование и българския бизнес.

 

mixed chambers

 

mixed chambers 1

 

mixed chambers 2

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English