Новини и събития
16/06/2015
Новини за продукти

Старт на TradeLiner: Кофас усъвършенства застрахователен продукт за средни компании

Старт на TradeLiner: Кофас усъвършенства  застрахователен продукт за средни компании

Кофас модернизира и променя застрахователните си предложения, пускайки ново под името TradeLiner. Промяната е въз основа на осмисления от Кофас опит след пускането на първата глобална оферта за застраховане на плащания преди 15 години и базирана на намерението за още по-добра защита на средните компании в реалната икономика. 

 

„СледвайкиEasyLiner, който стартира през 2014 г. и се съсредоточи върху малките и средни предприятия,TradeLinerпредлагана средните решениие да постигнат своите изискваия и очаквания в условията на гъвкавост, голям брой опции и реактивност, необходими в днесшната бизнес среда. В допълнение с изискването за качество и прозрачност на компании, които продават своята стока и услуги на кредит, Кофас прави важно допълнение към продуктовите си предложения, като част от иновационната си стратегия, започнала преди 3 години”, обясни Патрис Люскан, Директор стратегии и маркетинг на Кофас Груп.

 

По-голяма прозрачност и в отговор на нуждите на бизнеса

 

С TradeLiner Кофас скоро ще предлага на компании в 99 страни още по-богато портфолио от услуги за защита на бизнеса в случаите на несъстоятелност или забавяне от страна на купувача: предотвратяване на неплащания, събиране вземания и обезщетения.

 

Новото предложение е създадено, за да улесни компаниите да получат кредитно застраховане и възможността да го управляват по-лесно, в съответствие със своите  търговски цели. Ключова характеристика на продукта е гъвкавостта.

  • Покритието по кредитната застраховка е улеснено и с пълна прозрачност на предлаганите услуги.
  • Премиите се определят върху действителния оборот, а  минималната годишна премия се определя годишно, с цел да не се бюджетира излишно
  • Ако компания се сблъска с проблеми с паричните потоци като резултат от неплащане, времето за обезщетение може да бъде на намалено от пет на четири, три или дори 2 месеца. Това е една от най-важните характеристики на TradeLiner

Покритието осигурява и много допълнителни възможности

 

TradeLiner е и персонализирано решение, благодарение на богатите възможности, позволяващи му да покрие различни видове риск: политически, природни бедствия, авансови плащания към доставчици или продажби на консигнация. Допълнителното покритие при TopLiner, което може да бъде изискано допълнително, е добре прието от компаниите след първоначалното му стартиране в края на 2012 г.

 

Изтегляне на това прес-съобщение : Старт на TradeLiner: Кофас усъвършенства з... (320,87 kB)

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English