Новини и събития
11/12/2013
Корпоративни новини

Коледен коктейл под надслов "Една стъпка напред"

Коледен коктейл под надслов "Една стъпка напред"

В навечерието на настъпващите празници Кофас събра свои клиенти, партньори и приятели, представители на дипломатическия корпус и на изпълнителната власт, за да отпразнува успешната 2013г. Събитието се състоя на 11 декември в Гранд хотел София, където гостите успяха да се насладят на изпълненията на Нов симфоничен оркестър и с чаша вино в ръка да обсъдят всички предизвикателства и успехи от изминалата година.

 

Милена Виденова, управител на Кофас за България, приветства гостите и сподели: "Горда съм да кажа, че зад всеки наш успех, който е успех и на клиентите ни, стои професионализмът и най-високият стандарт на работа, които следваме – онова, което създава разликата между доброто представяне и запомнящото се постижение, между еднократната сделка и дългосрочното сътрудничество, между погрешната стъпка и една стъпка в правилната посока, а тя е напред и нагоре."

 

Тазгодишният коктейл беше специален и важен за нас по още една причина. Тази година Кофас стартира инициатива за осигуряване на стаж на младежи в неравностойно положение. Инициативата е част от глобалната ни кампания COFACE TRADE AID, част от която е насочена и към осигуряване на образователни възможности на такива хора. Кофас пое ангажимента да наеме стажант, средствата за издръжката на който са осигурени изцяло и доброволно от служителите на Кофас. В избора на стажант разчитаме на съдествие от Фондация Помощ за благотворителностт в България. Милена Виденова покани своите партньори да станат част от тази инициатива, като заяват своята готовност да приемат в компаниите си стажанти с увреждания и/или без родители. Тази инициатива е продиктувана от разбирането на Кофас, че бизнесът имат активна роля в изграждането на потенциал и осигуряването на достъп до реализаця на уязвими социални групи.

 

cocktail 1

 

cocktail 2

 

cocktail 3

 

cocktail 4

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English