Новини и събития
01/08/2014
Корпоративни новини

Кофас разширява застраховането на кредити с представителство в Сърбия

Кофас разширява застраховането на кредити с представителство в Сърбия

Кофас вече ще предлага кредитното застраховане в Сърбия чрез партньорство с местната Axa, с което страната става 98-мият пазар на този финансов продукт за компанията. Освен събиране на вземания и предоставяне на бизнес информация, сръбските компании вече ще могат да се възползват и от значителния опит на Кофас в тази област, както и от мрежата международни контакти.

 

Присъствайки на пазара на събиране на вземания и на този за бизнес информация в Сърбия от 2007 г., Кофас наскоро сключи споразумение за техническо сътрудничество с Axa Nezivotno Osiguranje a.d.o, за да може да предоставя и услуги като кредитен застраховател. Местните компании ще ползват предимствата на предлаганата подробна информация и богатия опит на Кофас в защитата от кредитни рискове по търговски сделки, както и ползите от изчерпателните странови и секторни анализи.

 

„Като кандидат за член на Европейския съюз, Сърбия е стратегически пазар за разширението на Кофас” – обясни Катаржина Комповска, Мениджър на компанията за Централна Европа. „С всяка следваща година Кофас засилва позициите си в региона, който е особено динамичен в сферата на търговията и с потенциал за растеж. Кредитните застраховки на компанията са достъпни, директно или индиректно, в 14 страни в Централна Европа.”

 

„Кофас е най-голямата международна мрежа за кредитно застраховане”, добавя изпълнителния директор Жан-Марк Пилю. „Разрастването на Кофас до 98 страни показва ангажираността ни за подкрепата на бизнес целите на все повече компании.”

Изтегляне на това прес-съобщение : Кофас разширява застраховането на кре... (63,40 kB)

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Виж също


Coface Serbia website:

 

http://www.coface.rs

Нагоре
  • Bulgarian
  • English