Новини и събития
18/11/2015
Корпоративни новини

Кофас пуска Policy Master – иновация в управлението на кредитна застраховка

Cofanet Policy Master
Кофас разширява стратегията си за иновации и пуска Policy Master – онлайн приложение, което съдейства на застрахованите компании да управляват по-ефективно полиците си. Това също така ще намали административната работа на екипите на Кофас, а в допълнение ще има и известяване за клиентите.

Приложението е безплатно и напълно съвместимо с CofaNet Essentials и цели да улесни управлението на полиците, като онлайн услугата предлага защитено и оптимизирано администриране, чрез намаляване на операционния риск. Приложението също така показва реално оставащата сума на покритие за конкретен купувач и я съпоставя с отпуснатия кредитен лимит. Клиентите имат достъп и до други удобни опции, като например изпращане на съобщения за достигнат лимит или информиране на компаниите за наближаващи крайни срокове, както и декларации с просрочени задължения. По този начин компанията може по-добре да разбере пазарния риск и да оптимизира риска, като се концентрира върху платежоспособните и сигурни купувачи.

 

Сигурността при Кофас Policy Master е на достатъчно високо ниво, степента на конфиденциалност също. Услугата позволява стриктно управление на сроковете и задълженията по полиците и добра отчетност.

 

„За компаниите е важно да работят колкото е възможно по-ефективно. Новото приложениеPolicy Masterе разработено от Кофас, за да улесни компаниите при управлението на ежедневното им администриране на кредити. Горди сме да предоставим такава сериозна възможност на клиентите ние, така че да могат спокойно да се фокусират върху основния си бизнес” –обясни Катаржина Комповска, Изпълнителен директор на Кофас за Централна и Източна Европа.

Изтегляне на това прес-съобщение : Кофас пуска Policy Master – иновация в управ... (302,28 kB)

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English