Новини и събития
15/12/2014
Корпоративни новини

Кофас придоби лиценз за застраховател на кредитен риск в Мароко

Кофас придоби лиценз за застраховател на кредитен риск в Мароко
Глобалният застраховател на търговски кредитен риск Кофас придоби лиценз за застрахователна и презастрахователна дейност в Мароко, увеличавайки продуктовото портфолио в страната. От 2007г. Кофас предоставя услуги по събиране на просрочени суми и бизнес информация на мароканските компании, които вече могат да се възползват и от експертизата на Кофас в застраховката на търговския риск.

 

Тази нова директна оферта затвърждава силното присъствие на Кофас в Африка, където компанията вече е кредитният застраховател с най-широката мрежа от директни офиси. 120-те експерта на Кофас в Мароко, Западна и Централна Африка помагат на фирмите да развият бизнеса си както на местния така и на международния пазар.

 

"Ние се фокусираме върху Африка - един от най-стратегическите райони на Кофас, където имаме лидерство. Кофас оперира в 14 държави в Африка. Мароко е в сърцето на нашите амбиции в региона. На пазар с висок потенциал този нов лиценз ще ни позволи да бъдем още по-близо до нашите клиенти, като им предложим продукти "по мярка" за техния бизнес и развитие, което отговаря на техните изисквания - независимо от размера на компанията. Нашите последни продуктови иновации - като мобилната апликация CofaMove и очаквания скоро Easyliner в Мароко - ще отворят нови перспективи пред нашите клиенти и местни проспекти за по-добро управление на риска. Компаниите могат да се възползват също от Coface Global Solutions, уникална структура предназначена за мултинационални компании," коментира Жан-Марк Пилю, Главен изпълнителен дирктор на Кофас.

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English