Новини и събития
13/11/2015
Корпоративни новини, Държавен риск и икономика - изследвания

Кофас представи решения за финансиране на бизнеса в Пазарджик

Кофас представи решения за финансиране на бизнеса в Пазарджик

Днес на кръгла маса в Пазарджик от инициативата „Бизнес устойчивост и растеж” Цветан Симеонов, Председател на БТПП и Николай Христов, Мениджър Бизнес развитие на Кофас, представиха пред фирми от региона възможности за иновативни стратегии за финансиране и конкурентоспособност.

 

Представителите на фирмите от региона се запознаха с комплексните решения, които Кофас осигурява в случай на проблем със събирането на вземанията, както и със застраховките на плащания, осигуряващи иновативни и сигурни решения за бизнеса. Случаите с отсрочване на плащанията при фирмите зачестяват, именно затова тенденцията в намаляването на тези рискове е търсенето на експертно мнение с цел подобряване на средата.

 

От своя страна Цветан Симеонов представи дейността на палатата в исторически план и нейния принос за конкурентоспособността на компаниите. Председателят на БТПП изрази своята благодарност на присъстващите, че са уважили празника на палатата, както и на Кофас за техния принос за благоприятната бизнес среда в България.

 

image1

 

Проведената кръгла маса е осмата от поредицата такива регионални инициативи в рамките на „Проект бизнес устойчивост и растеж” на Кофас България, Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и регионалните палати. Инициативата цели да даде полезно ноу-хау за осигуряване на стабилност, защита от рискове и финансиране на дейността на компаниите, особено на МСП. По време на кръглите маси се дискутират практически решения за управление на паричните потоци и за по-висока конкурентоспособност на българския и на международните пазари.

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English