Новини и събития
28/01/2016
Корпоративни новини

Кофас отбеляза новата година с традиционен коктейл за клиенти и партньори

Добре дошли в новата година

Кофас България отпразнува двадесет и първата си годишнина в страната с празничен коктейл. Този път фокусът не беше края на една успешна година, а началото на една още по-успешна. На празненството присъстваха представители на дипломатическия корпус, на водещи български и международни компании, партньори, приятели и журналисти. 

 

Милена Виденова, Управител на Кофас България, поздрави присъстващите, като обърна специално внимание на нарастването на рисковете в геополитически план и увеличаването на несигурността. Тя отбеляза, че „именно тук е ролята на партньорството на Кофас – да държи ръка на пулса на икономиките в световен мащаб и да съдейства при управлението на съвременните рискове. Да трансформира познанията за политическата или икономическата ситуация в дадена държава в конкретно ноу-хау, от която всяка една компания, голяма или малка, може да се възползва. Това познание е най-добрата основа за успеха – колкото повече са съвременните рискове, толкова по-успешни ще са тези компании, които ги познават и ги управляват добре.”

 

През изминалата година Кофас България, като лидер на пазара на кредитно застраховане, създаде Общността на финансовите лидери, именно с идеята да се работи за промяна на политиките, което да бъде в полза на компаниите и с идеята за постигане на растеж, който да е общ, дългосрочен и социално отговорен. 

 

Затова погледът на събитието беше насочен напред, тъй като  най-големите постижения на всеки един бизнес, на всяка една институция, не са през миналата или настоящата, а през следващата година.  

 

_DSC1930

 

_DSC1959

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English