Новини и събития
17/01/2020
Корпоративни новини

Кофас отбеляза 25 години на българския пазар с празничен коктейл

Пламен Димитров

 

Кофас България отбеляза 25 години на българския пазар с традиционен новогодишен коктейл под наслов „Cool Night“. На събитието присъстваха представители на дипломатическия корпус, журналисти, представители на водещи международни компании, партньори и приятели на Кофас.

Управителят на Кофас за България – Пламен Димитров, поздрави гостите, като благодари за доверието на клиентите и партньорите през годините,  благодарение на което Кофас е пазарен лидер сред застрахователите на кредитен риск в България за трета поредна година.

 

Председателят на Френско-българската търговска и индустриална камара - Стефан Делайе, също поздрави присъстващите, като пожела на Кофас да продължи успешното си развитие в страната, което помага на компаниите да разрастват бизнеса си и да търгуват уверено.

 

Стефан Делайе

 

На събитието бе обявена и датата на дългоочакваната Осма Конференция на Кофас по управление на риска – 9 април 2020 г. Темата тази година е „Охлаждане в икономиката и глобално затопляне – дали рискът е новото нормално?“, като традиционно ще се разгледат най-актуалните проблеми, пред които бизнесът се изправя, както и стратегиите, приложими в днешните постоянно променящи се условия.

 

Екипът на Кофас България

Контакт


Plamen Dimitrov

Country Manager
42 Petar Parchevich str.
1000, Sofia
BULGARIA
Tel.: 359 2 821 37 71
mail: plamen.dimitrov@coface.com 

Нагоре
  • Bulgarian
  • English