Новини и събития
11/12/2012
Корпоративни новини

Кофас организира изискан коктейл по случай Коледните и Новогодишните празници

    На 11 декември 2012 г. Кофас България организира коледен коктейл за клиенти и партньори по случай настъпващите празници. Официалното събитие се проведе в ресторант „При орлите“ (в сградата на Министерство на транспорта). Сред присъстващите гости бяха представители на дипломатическия корпус, представители на изпълнителната власт, управители и други представители на водещи български и международни компании, партньори и приятели на Кофас България, както и журналисти от печатни и електронни издания.

 

Untitled35435

 

      Г-жа Милена Виденова, управител на Кофас България, приветства гостите с настъпващите празници и им отправи благодарности за гласуваното доверие: „През изминалата година ние от Кофас рамо до рамо с вас преодолявахме предизвикателствата на нелеката бизнес среда и, надявам се, бавно вървяхме нагоре. Сега сме на върха съвсем символично, но съвсем не случайно. Това показва усилията ни, насочени към това да постигате нови върхове в бизнеса си, като при това получавате подкрепата на надежден партньор. Партньор, който ви осигурява финансова стабилност и възможност за по-дългосрочно планиране на бизнес операциите ви.“

 

_ANP9602

      

_ANP9703_

    Доброто настроение на присъстващите и приятната атмосфера беше осигурена от музикалните изпълнения на Преслава Мръвкова и приятели. 

Контакт


Plamen Dimitrov

Country Manager
42 Petar Parchevich str.
1000, Sofia
BULGARIA
Tel.: 359 2 821 37 71
mail: plamen.dimitrov@coface.com 

Нагоре
  • Bulgarian
  • English