Новини и събития
23/03/2015
Новини за продукти

Кофас стартира застраховане на кредити в Израел

Кофас стартира застраховане на кредити в Израел

Кофас получи лиценз и вече ще предлага и застраховане на кредити в Израел, след като се утвърди в страната като доставчик на услуги по кредитна информация и събиране на вземания, предоставяни през местния партньор BDI-Coface. Така местните компании ще могат да вземат по-обосновани пазарни решения, благодарение на глобалния опит на Кофас в управлението и предпазването от кредитни рискове при техните търговски транзакции. Смята се, че това ще съдейства за тяхното развитие и растеж.

 

По разрастването Жан-Марк Пилю, главен изпълнителен директор на Кофас, отбеляза: „Израелските компании успяваха да се справят с флуктуациите в икономиката и общо взето постигнаха здравословни финансови резултати. Опитът на Кофас при разплащанията в страната е положителен. На този пазар с висок потенциал, директното предлагане на застраховки на кредити ще ни позволи да бъдем по-близо до клиентите и да им предоставим решения, съобразени с бизнеса им. Познанията ни за местния пазар, международното присъствие, иновативното и разнообразно продуктово портфолио, подходящите дистибуторски канали и прецизното управление на риска ни дава всички предпоставки да съдействаме за развитието на израелските компании”

 

През миналата година Кофас придоби лицензи за застраховане на кредити за Колумбия (през януари 2014 г.) и Мароко (през декември 2014 г.). Компанията откри представителства във Филипините и в Казахстан и установи партньорство в Сърбия.

Изтегляне на това прес-съобщение : Кофас стартира застраховане на кредит... (118,83 kB)

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English