Новини и събития
19/01/2024
Корпоративни новини, Държавен риск и икономика - изследвания

Глобална Конференция по Управление на Риска 2024 - РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА!

Глобална Конференция по Управление на Риска 2024 - РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА!

С нарастването на напрежението на геополитическия фронт  още повече, краят на 2023 година беше белязан от значително забавяне на икономиката и рязко ускоряване на неизплатени вземания, което представлява възможна повратна точка към финансова 2024 г. Очаква ни година, която вероятно ще бъде пълна на обрати, макар и само поради особено натоварен политически дневен ред.
 
С помощта на Кофас, можете да се научите как да се справяте с предизвикателства по отношение на национални, политически, социални и секторни рискове - такива, с които навярно ще трябва да се изправим през следващите месеци.

Заедно с икономистите на Кофас, високопоставени френски и международни експерти от света на бизнеса, финансите и икономическите анализи, ще дешифрираме основните предизвикателства на глобалната икономика и ще оценим възможното им въздействие върху компаниите по света.

 

>Вижте пълната програма на събитието, гост-лекторите и най-вече, резервирайте своето онлайн място за събитието като се регистрирате предварително!

 

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English