Новини и събития
21/01/2024
Новини за продукти

Бизнес информация: 5 (добри) причини да изберете iCON by Coface

Бизнес информация: 5 (добри) причини да изберете iCON by Coface

С iCON от Coface вземете най-добрите кредитни решения, за да можете да управлявате бизнес стратегията си и да търгувате с ключово предимство пред конкурентите си!

 

№1. УНИКАЛНи прозрения ЗА ВСИЧКИ ВАШИ НУЖДИ

В тази дигитална ера е жизненоважно да имате достъп до точната информация. Ние предлагаме изчерпателен набор от бази данни информация, базирана на уникални данни и съобразена с Вашите специфични нужди.

Разполагаме с цялата информация, от която се нуждаете, независимо дали искате да оцените потенциален бизнес партньор, да наблюдавате тенденциите в определена индустрия или да проследите информация за даден пазар. iCON by Coface събира квалифицирани данни за 190 милиона компании в 195 държави и интегрира финансова информация, обработвана като част от нашия бизнес по кредитно застраховане.

 

№2. БЪРЗОТО ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ Е КРИТИЧНО важно

В свят, в който решенията се вземат за част от секундата, iCON by Coface Ви гарантира достъп до най-новата информация и данни в реално време (когато са налични) на нашата специална платформа или чрез API интеграция.

Когато най-актуалната кредитна информация не е налична на момента, ние се допитваме до нашата глобална мрежа от местни експерти, за да Ви предоставим данните, от които се нуждаете. Благодарение на нашите услуги Вие можете да вземате решения с пълна увереност и да търгувате по-интелигентно с най-актуалната информация.

 

#№3. постоянен мониторинг в реално време

Риск анализите и бизнес нформацията не са статични, те са живи същества: пазарите се развиват и рисковете се променят. Ето защо, ние непрекъснато проследяваме информация, която е от ключово значение за Вашата компания.

Нашият екип е посветен на това да Ви информира своевременно за всякакви промени, за да можете да се адаптирате към новите предизвикателства и свежи възможности.

 

#4. РАЗБИРАНЕ НА ДАННИТЕ ... И ИЗПОЛЗВАНЕ НА МОЩНОСТТА ИМ!

Данните са толкова ценни, колкото и информацията, която предоставят. Световните експерти от iCON by Coface не се спират само до необработените данни: те идентифицират и анализират всички специфики на пазара, към който се насочвате. Те снабдяват, селектират и подготвят данните по начин, по който да Ви дадат цялостно разбиране за това каква ключова финансова и риск информация Ви носят те и какво е тяхното значение.

В Кофас, над 700 експерти по управление на риска допълват информацията, предоставена от iCON. Науката за данни разкрива пълната си мощ, за да Ви предостави решения за прогнозен анализ, така че да можете да управлявате своя търговски кредитен риск.

 

#5. ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР, КОЙТО ЩЕ намали РИСКОВЕТЕ ВИ

iCON by Coface не е просто доставчик на данни: ние сме и Ваш доверен партньор, за да ви преведем през сложния B2B информационен пейзаж.

Нашата роля е да подкрепим Вашата компания и да предоставим финансовата информация, от която се нуждаете, под формата на кредитни доклади, за да вземете информирани решения, да намалите риска и да уловите пазарните възможности. Когато изберете Кофас, Вие получавате много повече от просто услуга: Вие печелите стратегическо предимство!

 

Свържете се с нас още днес, за да заявите безплатна демонстрация на платформата.

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English