Новини и събития
17/01/2024
Корпоративни новини, Новини за продукти

4 (добри) причини да прехвърлите събирането на неплатените си фактури към Кофас

4 (добри) причини да прехвърлите събирането на неплатените си фактури към Кофас

Бързата реакция и разбирането на процедурите са ключови за успешното събиране на вземанията! Поверете обработката на Вашите неплатени фактури на експертите от Кофас и ще постигнете положителен резултат за нула време.

 

1. БЪРЗО събиране

Като световен лидер в кредитното застраховане, услугите по събиране на вземания  от Кофас значително подобряват шансовете Ви да получите плащането си. Спестяваме Ви време, за да можете да се съсредоточите върху развитието на бизнеса си. Свързваме се с длъжника в рамките на 24 часа след потвърждаване на заявката Ви. Този първоначален контакт може да бъде последван от посещения лице в лице, преговори и съдебни процедури, ако е необходимо.

 

2. ние сме навсякъде по света

С нашите 200 правни служители навсякъде по света и над 250 международни правни партньори, Кофас събира Вашите неплатени дългове в 190 държави, в съответствие с правилата за професионално поведение, приложими в съответните юрисдикции. Тези местни контакти могат да се похвалят с пълно разбиране на езика, законодателството, пазара и платежните навици. Имате едно лице за контакт, независимо от държавата на длъжника. Той или тя отговаря за обработката на Вашата заявка за събиране, като същевременно ограничава загубите Ви и свежда до минимум смущенията във Вашите бизнес дейности.

 

3. ПЛАЩАТЕ САМО ЗА събраните суми

По отношение на процеса посъбиране, Кофас получава заплащане само ако сме успяли... което означава, че е най-важно да вършим работата си ефективно (за нас също)!

 

4. запазвате РЕПУТАЦИЯТА НА ВАШАТА КОМПАНИЯ

Тъй като справедливото споразумение е по-добро от лошия съдебен процес, нашите експертни преговарящи работят за намиране на приятелски решения, какъвто е случаят с 90% от запитванията за колекторски услуги, които получаваме. Допълнителното предимство е, че този процес помага да запазите добри бизнес отношения с Вашия клиент длъжник, както и добрата репутация на Вашия бизнес.

 

Разгледайте нашето предложение за събиране на вземания или се свържете с нас, за да разберете как можем да Ви помогнем. 

Контакт


Plamen Dimitrov

 
Plamen Dimitrov
Country Manager
Tel.: +359 2 821 37 71
E-mail: plamen.dimitrov@coface.com 
 
 
Todor Tsvetanov
Head of Marketing & Communications
Tel.: +359 882 481 411
E-mail: todor.tsvetanov@coface.com
 
 
76A, James Bourchier Blvd.,
Business center Hill Tower
1407 SOFIA
BULGARIA

Нагоре
  • Bulgarian
  • English