За COFACE

Организация

Подкрепяйки растежа Ви навсякъде по света

Над 12 млрд. лв.

защитени вземания за последните 12 месеца

       Лидер в управлението на кредитен риск – в продължение на 24 години Кофас управлява водещата B2B агенция за събиране на вземания и най-голямата база данни за кредитна информация в България. 

      Кофас има опит в гарантирането на вземанията на световно ниво – единственият международен кредитен застраховател с дългосрочен опит в България – застрахователен клон от 2008 г.

Кофас в България

Полезно

Повече информация относно изследванията и публикациите на Кофас можете да получите тук или на имейл office-bg@coface.com.

Кофас е водещ доставчик на услуги за бизнес информация и управление на дълга в Централна и Източна Европа - един регион, отличаващ се с изключителен потенциал за растеж. Кофас стартира своята дейност в България през 1994г. с предоставяне на бизнес информация и услуги по събиране на просрочени вземания.

 

През 2008г. Кофас създава застрахователен клон в България и така се превръща в единствения международен кредитен застраховател с дългогодишно директно присъствие в страната.

 

Днес Кофас България предоставя богат асортимент от инструменти за управление на кредитния риск, като непрекъснато обновява портфолиото си от продукти и услуги. Повече информация за нашите продукти можете да откриете тук.

Мениджмънт Кофас България

Milena Videnova_manager
 
  Компани франсез д`асюранс пур льо комерс екстериор СА – Клон България
  Кофас България Кредит Мениджмънт Сървисис ЕООД
  Кофас Сървис България ЕООД

 

 

 

 

  

 

Милена Виденова, 
Управител за България 

 

 

Управителен съвет на кофас Централна Европа

  

 

деклан дали, 
Председател на Управителния съвет

 

Нагоре
  • Bulgarian
  • English