За COFACE

Организация

Подкрепяйки растежа Ви навсякъде по света

Над 10 млрд. лв.

защитени вземания за последните 12 месеца

       Лидер в управлението на кредитен риск – в продължение на 22 години Кофас управлява водещата B2B агенция за събиране на вземания и най-голямата база данни за кредитна информация в България. 

      Кофас има опит в гарантирането на вземанията на световно ниво – единственият международен кредитен застраховател с дългосрочен опит в България – застрахователен клон от 2008 г.

Кофас в България

Полезно

Повече информация относно изследванията и публикациите на Кофас можете да получите тук или на имейл office-bg@coface.com.

Кофас е водещ доставчик на услуги за бизнес информация и управление на дълга в Централна и Източна Европа - един регион, отличаващ се с изключителен потенциал за растеж. Кофас стартира своята дейност в България през 1994г. с предоставяне на бизнес информация и услуги по събиране на просрочени вземания.

 

През 2008г. Кофас създава застрахователен клон в България и така се превръща в единствения международен кредитен застраховател с дългогодишно директно присъствие в страната.

 

Днес Кофас България предоставя богат асортимент от инструменти за управление на кредитния риск, като непрекъснато обновява портфолиото си от продукти и услуги. Повече информация за нашите продукти можете да откриете тук.

Мениджмънт Кофас България

Milena Videnova_manager
 
  Компани франсез д`асюранс пур льо комерс екстериор СА – Клон България
  Кофас България Кредит Мениджмънт Сървисис ЕООД
  Кофас Сървис България ЕООД

 

 

 

 

  

 

Милена Виденова, 
Управител за България 

 

 

 

Управителен съвет на кофас Централна Европа

 

kompowska

   "Хората са тези, които дават на една фирма отличителния профил и ключовия дял за успешно развитие - те са най-важният капитал.  Ние искаме да развием истински връзки с нашите клиенти и служители.  Нашият екип е добре подготвен да предлага необичайни услуги и не само да отговаря, но и да надхвърля очакванията на нашите клиенти."

 

 КАТАРЗИНА КОМПОВСКА, 
Председател на Управителния съвет

 

 

 

 

Нагоре
  • Bulgarian
  • English