За COFACE

Мисия

Нашата мисия е да помогнем на компаниите да вземат оптимални решения с цел изграждане и защита на техните бизнес отношения

80%       

 

 от компаниите се сблъскват с просрочване на фактури

Ние предлагаме пълен пакет услуги. Дейността ни покрива целия процес - от намирането на потенциални компании и оценка на кредитното състояние на бизнес партньорите до управлението на вземанията. Нашият модулен подход ни позволява да разработим услуги, които отговарят напълно на потребностите на клиентите ни. Тези "правени по мярка" услуги позволяват на нашите клиенти да насочат цялото си внимание към основния си бизнес.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОФАС

защо да изберете Кофас

ЗА ДА БЪДЕТЕ ДОБРЕ ИНФОРМИРАНИ:

 

Подробни анализи на кредитния риск по сектори и по региони, както и инструменти за мониторинг и оценка на риска от неплащане от страна на Вашите клиенти - решения, които наистина работят!

 

 

ЗА ДА ВЗЕМЕТЕ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ: 

  

Консултации и съдействие от страна на отлични експерти, които са добре запознати с техниките за получаване на информация, оценката на риска и събирането на просрочени вземания.

 

 

ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПОДКРЕПА:

 

Големи възможности за диалог и консултации, по-специално от страна на продавачите, оценителите на риска и кредитните анализатори.

 

ЗА ДА ДЕЙСТВАТЕ В ТОЧНИЯ МОМЕНТ:

 

Бързи решения благодарение на директното ни представителство в страните, в които оперирате.

 

 

Нагоре
  • Bulgarian
  • English